Detalji o prodajnom mjestu i uvjetima prodaje

Fakultet organizacije i informatike Varaždin, Sveučilište u Zagrebu
Pavlinska 2, 42000 Varaždin, Hrvatska
OIB: 02024882310
Porezni broj: HR02024882310
MBS: 070040480 (Trgovački sud u Varaždinu)
Telefon: 385 42 390 807
E-mail: racunovodstvo@foi.hr
Korištenjem FOI Events online naplate obvezujete se poštivati niže navedene Opće uvjete i pravila. Ako se ne slažete s Općim uvjetima i pravilima korištenja FOI Events online naplate, molimo Vas nemojte koristiti online naplatu sustava FOI Events.

FOI Events je web aplikacija Fakulteta organizacije i informatike za organizaciju događaja na Fakultetu i/ili izvan Fakulteta u organizaciji FOI-a. Ne koriste svi događaji u sustavu online naplatu, već samo manji dio događaja koristi naplatu i to za kotizaciju, te eventualne popratne usluge/proizvode događaja (npr. konferencijske materijale, ručkove, izlete...). Također, ovisno o datumu registracije korisnika na događaj, cijene događaja se mogu razlikovati.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac je ovlašten bez navođenja razloga, jednostrano raskinuti ugovor prije početka događaja. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte. Obavijest ćete poslati administratorima događaja ili računovodstvu Fakulteta.
Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.
Fakultet organizacije i informatike obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Fakulteta organizacije i informatike i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskoj valuti. Naplaćeni iznos na računu kreditne kartice pretvara se u Vašu lokalnu valutu prema tečaju udruga kreditne kartice.